Kyllä! Meillä kävi vieraita reilu viikko sitten ja nyt vasta saan avattua koneen ensimmäistä kertaa. Nykyään kun kännykällä vierailen noin tuhat kertaa päivässä netissä ja paljon nopeammin, niin ei oikein tule aukastua konetta. Eli  Ellu&Nero ja Saana&Ona viettivät perjantaista sunnuntaille meillä ja viikonloppu koostui vain rennosta olemisesta, eikä otettu paineita oikein mistään. Koluttiin kaikki lähiympäristön lenkkeilymaastot ja oli puhtaita koiria... ja meille muutti undulaatti  hetkeksi kylppäriin ! Hiienosti tuli trio toimeen keskenään.

Tuli todettua kyllä se, että jos omistaja on tyhmä niin silloin koirakin on. Zito yritti vähän väliä saada Onaa innostumaan riehumisesta ja onnistui saamaan pari hännän huiskutusta osakseen, mutta sitten prinsessa päätti ettei jaksa kakara-uroksen kanssa ruveta. Siitä Z vasta innostuikin pyytämään leikkiin ja kerjäsi oikein turpaansa, mutta hienot neidit eivät turpaan anna, vaan poistuvat sivistyneesti nukkumaan. Nerolla ja Zitolla taasen meni hieman kovempaa ja arvojärjestys taisi unohtua Zitolta välillä. Meinaa kellahteli siihen malliin Nerolle. Jos leikkittiin samalla lelulla, niin lopulta Z luovutti saaliin Nerolle. Kuitenkin jossain vaiheessa Zitokin ymmärsi olevansa ehkä se joka voisi olla painissa se yläpuolella oleva, eikä se lattiarätti :)

                                                                        

 

Lisää kuvia myöhemmin!

 

 

Omakuvailu jäi köyhäksi, kun luotan enemmän muiden tuotoksiin, mutta sunnuntailta on jotain kuivia onneksi. Oli kyllä niin mukava viikonloppu ja uskalsin katsoa koko leffan, mikä vuokrattiin! Yleensä kun kahtellaan leffaa niin siinä sitten on tullut tutumaksi nuo tyynyn kirjailut kuin juoni leffasta. Onneksi nähdään lauantaina spanielierkkarissa ja silloin nähdään myös muita kooho-ihmisiä. Odotan innolla! Zito pyörähtelee juniorina numrolla 283 ja Ellun esittämänä näillä näkymin. Olisinhan mie sen itsekkin esittää, mutta Ellu kun muinoin innostui ajatuksesta niin ajattelin olla oikein sydämellinen ja antaa Ellulle karvaton lumikko koohokehään :P

-Essi-

 

                                                                                                                                 Sukua?